viernes, 19 de junio de 2009

18.06.09 Alejandro Roselló, Veni Ros i Maria Cucurull

9 comentarios:

Joan de Cappont dijo...

Joan de Cappont dijo...

Només volia felicitar als organitzadors de la IIIa. Edició de la Passarel·la de Moda de Cappont per la seva organització i per l'espectacle que van donar al barri de Cappont. Quina diferència de la que van organitzar els comerciants el passat mes de maig...( bé organitzar, no van organitzar res, només van contractar l'event que van pagar amb fons de l'Associació de comerciants sense fer cap Assemblea general de comerciants que autoritzés aquesta despesa). A l'Associació Cappont Comerç i Serveis, amb tots els meus respectes, no els veig capaços d'organitzar uan passarel·la de moda com la que han organitzat els de l'Associació Passarel·la Cultura i Moda de Cappont. Rebeu la meva més sincera felicitació i continueu cada any per millorar la passarel·la de l'any anterior com ho veniu fent. Felicitats.

Antonio dijo...

Oye Joan de Cappont: ¿no me digas que la pasarela que organizó la asociación de comerciantes de Cappont del pasado mes de mayo( por cierto fue una pasarela de moda con poco glamour y mucho folcklore barato en forma de gigantes y cabezudos)lo pagaron de forma unilateral con los fondos de las cuotas que pagan los comerciantes asociados y sin una asamblea general de los comerciantes asociados para dar el visto bueno para pagarlo?. No me lo puedo creer, si es verdad, la cosa sería muy grave, porqué la Junta de la asociación de comerciantes debería saber que los fondos de la asociación no son suyos y solamente son los administradores.

Dolors dijo...

La meva més sincera enhorabona als organitzadors de la 3a. Edició de la Passarel·la de Moda de Cappont del passat dia 20 de juny. Un espectacle que no s'havia vist mai al barri de Cappont. Felicitats als organitzadors.

Àngel dijo...

La desfilada de la passarel·la del passat disaabte dia 20 de juny va ser un espectacle fantàstic.

Lurdes dijo...

Per fi es fa uan passarel·la autèntica , la k van fer al maig al pavello jo hi vaig ser....i per l'amor de Déu, hi havia botigues que vénen vestits a partir de la talla 40 i les portaven nenes de la talla 36 això no es autèntic. L'autèntic es que si vens roba de la talla 44 surti "models" de la talla 44, per a ser la cosa es real.

Gina dijo...

Un 10 pels organitzadors (peró de veritat algú em pot dir , ¿si tot això ho vau organitzar vosaltres sense dedicar-vos a montar esdeviments d'aquest tipus?)Fantàstic i felicitats als organitzadors de la Passarel·la de Moda de Cappont.

Anónimo dijo...

Jo he estat a vàries passarel.les , inclosa la del castell de Lleida que va valer un ull de la cara ...i que voleu que us diga nosaltres ens decantem per una presentadora com cal com la Mariví , uns models com els que van sortir normals però eficients i una organització perfecta. A continuar com a mínim aixì i per molts lustres a tots . Visca Cappont, visca Lleida , visca palautordera i la Mariví .Ole,Ole,Ole.

Anónimo dijo...

Jo soc tb de cap pont i hem fa vergonya llegir aquests comentaris es vergonyos que per una merd..... de buenu aixó que en dieu passarel.la
s'hagi de tallar un carrer anem ven arreglats que per la culpa de quatre llunatics del barri ens toquin els coll... a tota Lleida escolteu srs/es organitzadors dels aquesta cosa no ho podeu fer als camps elssis , al pavelló de cap pont a la gespa del riu o a casa vostra que passa que si no tallem carrers tenim por de que no vingui ningú o que i la veritat els que heu fet aqurests escrits es nota qui sou perque la veritat es que n'he vist de molt millors i aqui a Lleida
au petons i fem barri pero sense ser la mosca collonera del barri salut

Anónimo dijo...

Per a l'Anónimo del comentari de l'1 d'octubre de 2009:Vostè viu al barri ce Cappont,però deu viure en una caverna, si vostè està molest perquè es va tallar un carrer per a fer una Passarel·la de moda que per cert va ser un èxit, malgrat que a vostè li sàpigui greu, si té alguna queixa del tancaments de carrers, s'ha de queixar a qui atorguen els permissos (Ajuntament), ¿o és que a tots els actes de Festa Major que es fan a Lleida ja sigui organitzats per l'Ajuntament com els que organitzen als barris no es tanquen carrers? ¿Vostè cada vegada que es tanca un carrer al barri per algún acte de Festa Major, ho considera una tocada de collons? No deu ser massa bon veí, vostè.I en lloc de criticar el que es fa al barri, el convido a col·laborar en els actes que es fan al barri, a lo millor llavors no seria una merda.