martes, 26 de febrero de 2008

Maylos Pons

La música a la vida és molt important, si comencem des de petits millor!!!. Maylos de Escola Musica Pons Roselló ens ensenyarà com i quan es un bon moment per a iniciar-nos a la música.

Es divertit veure les imatges dels mes petits ballant i cantant.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

L'escola de música Pons i Roselló es diferencïa d'altres escoles perquè comença a estimular el llenguatge musical en edats primerenques.No es deixa de banda l'afectivitat ja que és l'eix de partida amb infants.Demana la implicació dels pares i mares i la seva total participació. D'aquesta manera no és només una activitat extraescolar simple en la que els pares es desprenen dels fills sinó que també formen part d'aquesta. Els alumnes aprenen a estimar la música i a respectar-la des de ben petits. De totes les activitats que un nen pot fer, aquesta és la més completa perquè treballa diferents àrees de l'aprenentatge de manera lúdica: psicomotricitat, memòria, atenció, llenguatge verbal...en una ambient que fomenta el silenci, l'atenció i el compartir.
Des del meu punt de vista, la millor escola de música.

Aïda Martí Aldavert

Anónimo dijo...

Crec que la música ha d'estar a l'abast de qualsevol, admetent així totes les franges d'edat. L'escola de música Pons Roselló mereix tota la meva confiança perquè, és una exemple de constància, motivació i treball ben fet. Ofereix continuïtat, de manera que dóna cabuda a nadons d'un anyet fins a adults que s'han decidit ja de grans a aprendre aquell instrumemnt que des de sempre els ha captivat.La música en més o menys mesura existeix en la vida de qualsevol persona i de vegades no li donem prioritat a l'igual que fem amb d'altres activitats de la vida quotidiana. El fet de formar part d'una escola de música t'ajuda a dedicar-li una estoneta a la setmana, a motivar-te per trobar aquesta estoneta a la teva casa pròpia i a transmetre aquest sentiment als que t'envolten i gaudir-ne plegats. La música en alguns contextos és silenci, d'altres moviment, altres brinda tranquil·litat, sovint anima les nostres festes, ens emociona aquella peça tan coneguda i connecta en les nostres vides de manera molt positiva. La música fomenta la comunicació, potencia l'escolta activa...
Puc donar fe de com es treballa en aquesta escola i comparar amb d'altres. Sortosament la meva elecció va ser molt encertada. Hi ha molt bona coordinació, amplitud d'horaris, estimació per la música, preus molt assequibles, bon tracte i sobretot la pedagogia emprada t'endinsa a formar una part molt activa en el procés d'aprenentatge amb il·lusió i esperit constant de millora. Els bons professors sempre es diferencien per aquesta qualitat.
L'exemple clar n'és que cada cop l'escola creix més, a un ritme espectacular i la posada en escena i les audicions que sovint es fan deixen palesa la qualitat d'aquest treball immillorable.
ÀNIMS I ENDAVANT!

Anónimo dijo...

L'activitat musical dels petits juntament amb els pares, crec que es una forma d'aprenentage d'iniciació del nen/a estimulant-lo amb la pròpia maternitat, on el petit disfruta i fa activitats lúdiques.
Cada vegada l'escola és fa més forta pel gran interés d'ensenyança i per les amplies activitats, classes i horaris que disposen.
Continueu així!

Anónimo dijo...

Tras varios años de realizar esta actividad es la escuela de música Pons Roselló me alegro que se informe a la ciudad de LLeida. Muchos padres no tuvimos la opurtunidad de disponer de la música para bebes, donde compartes con tu hijo. Los bebes son pequeñas esponjas que tenemos que empapar cada día.
Adelante Maylos con tus proyectos musicales para todas las edades.

Anónimo dijo...

Te queremos Maylos, te queremos! you are the best!!!

Senyoreta Aleja ;-)

Anónimo dijo...

Personalment, penso que la música es molt important al llarg de tota la vida, però com es va dir a la entrevista, es potser en l'edat infantil quan pot arribar a influenciar d'una forma més evident a la persona. Tinc una nena de cinc anys, va començar a fer música als 11 mesos, i havent passat els anys, penso que ha estat una forma inmillorable de potenciar la seva creativitat, la seva memòria, ... a l'escola Pons Roselló, gràcies al seguiment, a la constancia i a l'afecte, han aconseguit que d'una forma divertida, distesa i alhora estudiada i constant, estimi i gaudeixi de la música, de les audicions, ... com algú ja ha dit, els nens son esponges, i no els hem de privar mai d'aquesta experiència, d'aquest aprenentatge.

Esther Peiro

Anónimo dijo...

Sé com vosaltres, que la música és molt important, però com a mare de dos alumnes que van a l´Acadèmia de la Maylos, també sé que tant o més important que això, és saber-ho transmetre. La Maylos, he vist com transmet als nens , amb una força inusitada, el seu amor per la música. He assistit a les seves classes amb els meus nadons, i el seu treball és sorprenent. No és sol una gran mestra de música, té la qualitat d´ésser ademés una gran pedagoga.
Maylos, no sé si els meus fills voldran o no quan siguin grans estudiar música , el que si sé, és que gràcies a tu i al teu treball, l´estimaran , tal com ho has aconseguit amb mi.

Força¡,

Elena

Anónimo dijo...

Des de fa un temps, en el mon de la pedagogia s'està potenciant molt la intel·ligència emocional. Quina manera millor que canalitzar les teves vivències, les teves emocions mitjançant la música. Sóc mare d'un nen d'un any, bastant inquiet, i he vist com l'estoneta que estem amb la Maylos, el seu comportament és diferent. Està atent, segueix les indicacions de la Maylos sense protestar i fins i tot de vegades es queda badant sense fer res, observant com ho fan els altres. Gràcies a la Maylos, ha après a estimar la música, a veure-la com una eina més que forma part de la seva vida, i a més viure-la amb entusiasme i alegria.
Moltissimes gràcies, Maylos, perque gracies a tu, he pogut descobrir i compartir la música amb el meu fill.
Una abraçada.